Online vásárlás – személyes átvétel

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatóak, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. A GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitvatartási idejét.

A GLS CsomagPont kereső könnyen integrálható minden honlapra, így a vásárló már a megrendelésnél kiválaszthatja a neki megfelelő átvételi pontot. Szükség esetén több, akár 4 átvevő nevet is megadhat, amivel gördülékennyé teheti a csomagátvételt. A GLS a kereső programot
ingyenesen biztosítja minden szerződött partnerének.